Ai auzit de cursurile de Jump Rope? Fa-ti abonament la Mod Special Gym

Ai auzit de cursurile de Jump Rope? Fa-ti abonament la Mod Special Gym

Daca vorbim despre slabit, exercitii fizice si siluete de invidiat, trebuie neaparat sa facem referire si la? saritul corzii. Desi suna copilaresc, saritul corzii este una dintre cele mai vechi forma de exercitiu fizic si dateaza inca din cele mai vechi timpuri. Cei mai multi dintre noi au experimentat aceasta activitate sportiva de la cele mai fragede varste. Cum ar fi daca saritul corzii te-ar ajuta acum sa slabesti, sa-ti mentii o silueta de invidiat si sa iti tonifici intreaga musculatura? Se numeste Jump Rope, iar cursurile la acest tip de sport prezinta o multime de avantaje.
Fa-ti cat mai repede abonament la cursurile de Jump Rope de la Mod Special Gym

Asemenea flotarilor sau abdomenelor, ori exercitiilor pentru mobilitate, despre saritul corzii putem spune ca aduce beneficii speciale celor care-l practica. Desi pare o joaca de copii, saritul corzii iti aduce beneficii atat fizice, cat si psihice:

Beneficii fizice: esti constant in miscare, deci este un exercitiu cardio foarte intens. Abonamentele la cursurile de jump rope nu iti solicita doar musculatura gambelor, ci majoritatea grupelor de muschi, inclusive cele din zona superioara. O parte a grupelor de muschi, numiti “muschi ai reactiilor rapide”, stau la baza capacitatii corpului nostru de a reactiona cu mare viteza (muschii abdominali au un rol urias in acest sens). Mai mult decat atat, exercitiile repetitive antreneaza forta exploziva a corpului uman. Pe de alta parte, in categoria beneficiilor fizice aduse de cursurile de Jump Rope la care iti poti face abonament la Mod Special Gym, intra si slabitul, iar expertii spun ca o ora de Jump Rope te ajuta sa consumi aproximativ 1000 de calorii.

Beneficii psihice: sarind, iti dezvolti vigilenta si constientizarea spatiala. Cursurile de Jump Rope de la sala de aerobic MOD Special Gym iti intaresc psihicul, eliminandu-ti stresul emotional si dezvoltand puterea de concentrare si vointa.

Sari si slabesti doar prin cursurile de Jump Rope de la Mod Special Gym

Faptul ca sportul este un aliat de incredere in lupta cu kilogramele in plus, nu mai este de mult o noutate. Iata, insa, ceva nou: fa-ti abonament la cursurile de Jump Rope si scazi in greutate, slabind. Conform calculelor specialistilor in domeniu, pentru pierderea in greutate a unui kilogram intr-o saptamana, trebuie sa faci exercitii de Jump Rope timp de jumatate de ora pe zi. Fa-ti un abonament la cursurile de Jump Rope din Drumul Taberei, sari si slabesti!

Uita de saritura clasica, pe doua picioare, cu care esti obisnuit si invata noi modalitati prin care poti sari, la cursurile de jump rope din Drumul Taberei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *