Ai o atmosfera deosebita si eleganta in toata locuinta cu aplicele cu led moderne

Intr-o locuinta, daca vrei sa schimbi ceva fara sa cheltuiesti prea multi bani si sa aduci un plus de eleganta in fiecare camera, poti sa inlocuiesti corpurile de iluminat vechi cu aplice led.

Foarte simplu de montat si de demontat, de curatat si intretinut, aplicele sunt corpuri de iluminat discrete, care ofera lumina de calitate si au un design care se poate integra perfect in orice decor interior.

Aplicele cu LED au si rol decorativ, au mai multe surse de iluminat in functie de model, sunt practice si eficiente energetic. Facturile la energie electrica se reduc si cu 50% daca sunt utilizate in toata casa doar aplice led, aplicele sunt rezistente la uzura, schimbari de temperatura, umezeala mare, rezista si la socuri, vibratii.

Se pot monta aplice in orice camera, fie pentru accentuare, fie pentru un iluminat mai bun, materialele din care sunt construite le asigura atat un design deosebit, cat si o eficienta foarte mare in timpul functionarii.

Ele se pot aplica pe tavan, mobila, pe pereti, nu contin substante toxice, pot functiona pana la 50.000 de ore, au drivere si sisteme de prindere performante pentru stabilitate crescuta. In functie de ce tip de aplice cumparati puteti avea si senzori de miscare pentru zonele cu trafic mai mare, aplicele merg utilizate si in spatii comerciale pentru un iluminat cat mai interesant.

Avand forme si dimensiuni diferite aplicele cu LED raman discrete in orice spatiu ar fi montate, cu ajutorul lor se pot face diverse aranjamente originale in orice incaperi pentru un decor cat mai elegant si cu un grad mare de functionalitate.

Acest tip de corp de iluminat este usor de folosit si in interior, si in exterior, aplicatiile in care se poate utiliza sunt nelimitate, se poate monta si in spatii mai greu accesibile, in zone care au nevoie de un iluminat constant.

Cu aprindere si stingere rapida, aplicele cu LED nu se supraincing, nu atrag insecte, sunt protejate in permanenta si sursa de iluminat este ferita de orice contact cu factorii externi care ii pot influenta randamentul. Prin toate aceste aspecte aplicele cu led devin alegerea perfecta pentru spatiile rezidentiale sau comerciale, au preturi mici si se gasesc oricand in ofertele magazinelor online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *