Ai parul scurt si cauti o coafura care sa te puna in valoare? Iata 3 coafuri sexy pentru parul scurt! Tie care ti se potriveste?

Cine a zis ca femeile cu parul scurt nu isi pot face usor coafuri inedite? Poti arata tot timpul altfel, chiar daca ai parul scurt. Important e sa fii creativa sau sa gasesti surse de inspiratie.

Asadar, poti sa te consideri din start o norocoasa, daca ai ales sa ai parul scurt. Acest lucru iti ofera nenumarate avantaje.

Parul scurt se spala usor, nu se ingrasa prea repede, nu necesita coafuri complexe si o ingrijire speciala iar parul va arata in general mai sanatos, decat cel mediu sau lung. Parul fin si delicat arata mult mai bine cu o tunsoare scurta, decat lasat lung. Vei fi mai feminina si mai sexy cu o coafura ideala pe un par scurt.

Te-ai decis sa-ti tunzi parul, din comoditate sau vrei sa-l donezi pentru o cauza nobila? Nu trebuie sa te stresezi ca nu vei mai avea cum sa-l aranjezi, ca atunci cand il aveai lung.

Coafura baieteasca
O coafura des intalnita, atat la vedetele noastre, precum Adelina Pestritu ori Giulia, cat si la cele internationale, ca Rita Ora sau Miley Cyrus este cea baieteasca, maxim stilizata. Cu bretonul filat usor la varfuri, bine fixat pe frunte sau pe o parte, cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *