Alarma pentru familia lui Patrick Ekeng. Rezultate SOCANTE la autopsia finala

Patrick Ekeng a suferit un stop cardiac si, la doar 26 de ani, a decedat, lasandu-si in urma sotia insarcinata si pe fiica lui, de doar cativa anisori.
In prima faza, autopsia facuta in cazul jucatorului nu a fost relevanta pentru a se stabili cauza mortii sale. Totusi surse judiciare au sustinut ca Ekeng ar fi avut inima marita, ceea ce indica din start unele probleme cardiace.
Sotia lui Patrick Ekeng n-a vazut nici un ban de la Dinamo. “Ii dau in judecata!”
Concluziile scrise nu au fost puse insa pe foaia de deces, intrucat urma sa se faca alte teste, mai elocvente, care sa elucideze misterul disparitiei premature a africanului, ce, culmea, nu suferea de nicio boala, dupa analizele facute la medicina sportiva.
Situatia s-a schimbat, insa, acum, la cateva luni de la deces. Dupa ultimele investigatii, surse judiciare si medicale sustin ca in raportul IML se spune ca Ekeng ar fi avut probleme congenitale, inascute, chiar mostenite. Concret, se pare ca inima tanarului era perforata, iar el ar fi putut muri in orice moment al vietii, nu doar pe terenul de fotbal, anunta stirilekanald.ro.
Imagine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *