Albert Saritov, implicat intr-un scandal MONSTRU. Romanul medaliat la JO 2016, implicat in acte de BANDITISM si TERORISM – VIDEO

Academia de lupte “Dmitri Mindiasvili” din Krasnoyarsk produce luptatori de front, spun jurnalistii televiziunii de stiri Rusia 24. Multi luptatori musulmani au ajuns sa faca parte din grupari paramilitare si chiar din temuta organizatie terorista ISIS.
Ramazan Saritov, fratele lui Albert Saritov, practicant de lupte libere, a fost militant cecen iar in 2012 a fost omorat de politie intr-o misiune speciala in orasul Hasaviurt din regiunea Daghestan.
Despre Albert Saritov s-a spus ca in urma cu mai multi ani ar fi facut parte dintr-un grup infractional. In mai 2009, Beslam Ceghiev, de doua ori campion mondial la lupte, a intrat in Ministerul de Interne din Cecenia unde a detonat o bomba. In 2014, Ahmed Cickiev, luptator din regiunea Daghestan, a plecat in Turcia sub pretextul participarii la o competitie si a trecut granita in Siria unde s-a inrolat in gruparea ISIS. Ulterior, acesta a aparut intr-o inregistrare executand un prizonier.
Un alt luptator, Israel Kasumov a primit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *