Albinuta din dulceata si Altfel de legende pe intelesul celor mici, doua aparitii noi de la Editura Aramis

Editura Aramis a lansat doua carti de literatura pentru copii : a”Albinuta din dulceata . rime potrivite celor mici citite”, de Adela Dobran si a”Altfel de legende pe intelesul celor mici”, de Mariana Tapus. Evenimentul a avut loc la Scoala cu clasele I-VIII nr. 64, Ferdinand I.

Cu acest prilej, editura Aramis a organizat un concurs de lectura la prima vedere la care s-au inscris, pe loc, 50 de elevi. Emotiile au fost intense in momentul in care au fost desemnati cei trei castigatori ai concursului, prin tragere la sorti. Toti ceilalti copii participanti au fost rasplatiti cu diplome, iar una dintre clase (cea cu cei mai multi participanti) a primit chiar o diploma speciala.

Implicarea activa a ?cadrelor didactice a fost si ea rasplatita prin satisfactia oferita de succesul copiilor pe crae ii indruma, dar si prin adeverinte care atesta participarea la un eveniment de cultura.

Cele doua autoare abia au prididit cu scrierea autografelor pentru cei prezenti care nu au ezitat sa isi cumpere cartile mirosind inca a tipar proaspat.

Speram ca si elevii altor scoli sa ne primeasca in mijlocul lor si sa se bucure de intasniri cu autorii si cu lectura in imprejurari …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *