ALEGERI IN FRANTA: Doamna de Fier a Frantei isi apara sotul de “cruciade”

Carla Bruni a denuntat “cruciada interminabila” a presei condusa impotriva sotului ei, Nicolas Sarkozy.

Prima Doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, denunta “cruciada interminabila impotriva sotului ei” pornita de o parte a presei franceze si apara actiunile acestuia facute in calitate de presedinte intr-un interviu publicat joi in saptamanalul Le Nouvel Observateur, relateaza AFP.
“Pe teren, nu simt agresivitate, oamenii par sa il placa pe Nicolas. Atitudinea impotriva lui Sarkozy este un fenomen al elitei pariziene”, a declarat sotia presedintelui Nicolas Sarkozy, mentionand ca il insoteste pe acesta de cate ori poate, in deplasarile lui pentru campanie.
“In cazul lui Nicolas, lucrurile facute bine sunt repede uitate, sau, uneori, literalmente trecute cu vederea. Si ceea ce este banal este constant reamintit”, a declarat Bruni, mentionand ca nu a sesizat din partea presei aceeasi atitudine si fata de candidatul socialist Francois Hollande, considerat favorit la alegerile prezidentiale din 22 aprilie si 6 mai.Sotia sefului statului a adaugat ca nu este nimic ridicol in a face “fapte bune”, asa cum a facut ea si cum a facut la timpul ei sotia fostului presedinte francez, de dreapta, Georges Pompidou. “In afara de acest …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *