ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Amenda de 3.000 de lei pentru membrul sectiei de votare 552 din …

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Politistii bucuresteni l-au amendat cu 3.000 de lei pe membrul sectiei de votare 552 din sectorul 3 care, duminica, a fost surprins de presedintele sectiei in timp ce filma cu telefonul, informeaza oficiali din cadrul Politiei Capitalei, citati de Mediafax.
Politia precizeaza persoana respectiva a fost sanctionata pe motiv ca ar fi refuzat sa se conformeze dispozitiilor presedintelui de sectie si ar fi tulburat astfel procesul electoral care, in urma incidentului, a fost intrerupt timp de 40 de minute.
De asemenea, Oficiul Electoral al Sectorului 3 a dispus schimbarea acestuia din comisia de votare.
Procesul de vot la sectia de votare 552 din sectorul 3 a fost suspendat temporar, duminica dupa-amiaza, in urma unui conflict intre reprezentantii ARD si USL. Conflictul a izbucnit dupa ce primii ar fi filmat in sectia de votare, potrivit purtatorului de cuvant al Biroului Electoral Central (BEC), Marian Muhulet.
“Reprezentantii ARD au filmat, li s-a cerut sa nu mai filmeze, s-au certat, s-au incaierat”, a mentionat Muhulet.
Intrebat unde a avut loc conflictul, acesta a precizat ca in interiorul sectiei de votare, intre membrii acesteia.
“Au intrerupt votarea, e Politia acolo, fac cercetari”, a mai spus Muhulet.
Potrivit acestuia, incidentul ar fi avut loc in jurul orei 13.30.
Purtatorul de cuvant al BEC a precizat ca are aceste informatii de la presedintele Oficiului Electoral al Sectorului 3, care a primit aceste date de la presedintele sectiei de votare 552.
“Dar, dupa aceea, n-a mai putut sa vorbeasca cu ea (presedintele sectiei de votare – n.r.), pentru ca era scandal mare. Reprezentantii ARD erau cu camera de luat vederi, am inteles ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *