Alegeri parlamentare 2016. Ziua in care romanii isi decid soarta. Ion Iliescu spune ca a votat pentru pace

ALEGERI PARLAMENTARE 2016: INFORMATII IN TIMP REAL, PREZENTA LA VOT, SONDAJE EXIT POLL, REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE
Romania libera iti prezinta filmul zilei in care romanii isi decid soarta, la rascruce de drumuri. Informatii despre alegerile parlamentare, despre vot si rezultatele sondajelor exit poll precum si rezultate alegeri parlamentare 2016.
Vezi aici categoria speciala: REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016
FILMUL ZILEI in care romanii isi aleg viitorul:
UPDATE 14.50:?Sondajul CURS-Avangarde arata ca, la ora 13.00, PSD ar avea 47 la suta dintre voturi, in vreme de PNL ar fi adunat 28 la suta dintre sufragii.
a??Citeste mai multe aici:?REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2016
UPDATE 14.35:?In judetul Buzau, oamenii legii cerceteaza cum au fost aruncate in foc cinci stampile de vot.?

UPDATE 13,45:?Ion Iliescu spune ca a votat pentru pace si ca sa-i ajute pe oamenii cu venituri mici
Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a declarat ca a votat “pentru pace” si pentru a stabili o componenta a Parlamentului care sa aduca “mai multa satisfactie oamenilor”. Citeste mai departe aici!
UPDATE 12,45:?Presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache de la PSD, spune ca a votat astfel ca tinerii sa ramana in Romania
Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Florin Iordache (PSD), a declarat la iesirea de la urne ca a votat “pentru ca in viitor Romania sa fie o tara in care tinerii isi doresc sa ramana”, cat si pentru “o Romanie puternica si unita”. Citeste mai departe aici!
UPDATE 12,00:?Carmen Iohannis a declarat duminica, la iesirea de la Sectia de votare 68 din municipiul Sibiu, ca a votat “pentru un viitor mai bun”.
“Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun, pentru o Romanie de care sa ne bucuram si in care sa ne gasim bucuria”, a spus sotia presedintelui Romaniei. Citeste mai departe aici!
UPDATE 11,00:?Incidente in sectiile de votare. In Hunedoara, o stampila a fost aruncata in foc
In comuna Almasu Mic din judetul Hunedoara, una dintre stampile nu a fost gasita la inceputul scrutinului, fiind a fost inlocuita, o ipoteza fiind ca a fost aruncata in foc. Citeste mai departe aici!
UPDATE 10,30:?Alina Gorghiu: Votez pentru proiecte reale, nu pentru fantezii
Gorghiu s-a declarat satisfacuta de faptul ca strategiile de incurajare a absenteismului la vot nu mai au succes in aceasta zi si a recomandat tinerilor sa vina sa voteze. Citeste mai departe aici!
UPDATE 10,15:?Nicusor Dan: Va fi o zi istorica pentru Romania
“Am votat pentru o noua clasa politica, am votat pentru un fel mai bun de a face politica”, a subliniat Nicusor Dan.?Citeste mai departe aici!
UPDATE 09,12:?Ciolos: Indiferent de optiunile politice, este important sa iasa cat mai multa lume la vot
“Este important sa iasa cat mai multa lume la vot, indiferent de optiunile politice”, a subliniat seful Guvernului. Citeste mai departe aici!
UPDATE 09,10: Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica
“E un vot care va decide ce se intampla in Romania in urmatorii patru ani. Personal am votat pentru o Romanie prospera si puternica”, a precizat presedintele Iohannis.?Citeste mai departe aici!
UPDATE 09,05:?Presedintele Senatului, Tariceanu, a votat la Bucuresti si a stat la rand, nu a intrat in fata
Liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a votat la Bucuresti, la ora 9, la sectia de votare din incinta Liceului Jean Monnet.?Citeste mai departe aici!
UPDATE 08,50:?STS e pregatit sa respinga un atac informatic asupra sistemelor electronice din sectiile de votare
Un oficial STS a declarat, intr-o intalnire cu un grup restrans de jurnalisti, ca un posibil risc ar fi dezvaluirea adreselor IP ale unor echipamente electronice folosite pentru buna desfasurare a procesului electoral din 11 decembrie. Citeste mai departe aici!?
UPDATE 08,45:?Pentru prima data in Romania, numararea voturilor va fi inregistrata video. Imaginile vor fi pastrate timp de trei luni
Pentru prima data in istoria Romaniei, procesul de numarare a voturilor in sectiile de vot va fi inregistrat video, au anuntat reprezentanti ai Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS). ?Citeste mai departe aici!
?Alegeri parlamentare 2016. Votul a inceput la ora 7.00. Peste 33.000 de angajati ai Ministerului de Interne protejeaza sectiile de votare este 223.000 de romani votasera deja pana la ora 8,15. Cel mai mare procent de participare la vot este in judetul Olt.
Esec total la votul prin corespondenta. Aproape 500 de voturi din diaspora raman anulate in sectia de vot. Alte 4.986 nu au fost exprimate
Peste 10 la suta din voturile prin corespondenta sunt anulate din cauza unei neintelegeri privind plicurile in care acestea au fost trimise. Sursele “Romania libera” au informat ca din cele 4.500 de voturi trimise, sunt anulate deja 480. Citeste mai departe aici!

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Categorie speciala pentru cititorii “Romania libera”
Listele candidatilor principalelor partide. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care lupta pentru voturi. Dezvaluiri despre cei care vor sa ajunga parlamentari la alegerile din 11 decembrie 2016.
Gasiti toate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *