ALEGERI RUSIA: Vladimir Putin a anuntat ca va candida la prezidentialele din 2018

UPDATE: Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, si-a anuntat intentia de a candida in alegerile prezidentiale din anul 2018.
“Imi voi inainta candidatura pentru functia de presedinte al Federatiei Ruse”, a declarat Putin in cadrul unei intalniri cu muncitorii uzinei GAZ.
In cadrul unui eveniment tinut la Moscova, unde majoritatea participantilor erau tineri, Vladimir Putin a intrebat audienta daca il sustine sa candideze in alegerile prezidentiale din luna martie 2018. Participantii la eveniment au raspuns afirmativ si au inceput sa aplaude.
“Inteleg ca aceasta decizie trebuie luata in viitorul apropiat si va fi luata in viitorul apropiat. Si cand va fi luata, voi tine cont si de conversatia noastra de astazi si de reactia voastra”, a zis Putin in cadrul evenimentului.
Potrivit agentiei de stiri ruse TASS, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dimitri Peskov, a declarat ca nu stie cand actualul presedinte va comunica decizia in acest sens, motiv pentru care “zvonurile circula aproape in fiecare zi”.
“Presedintele ar putea anunta in orice moment, trebuie sa fim pregatiti pentru asta in fiecare zi”, a adaugat Peskov.
Putin a fost ales in functia de presedinte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *