ALEGERI SUA. Bomba ce ar putea pulveriza candidatura lui Trump, anuntata chiar de republicani

Donald Trump

Magnatul Donald Trump ascunde o “bomba” in declaratia sa de avere care i-ar putea compromite candidatura la alegerile primare republicane pentru presedintia SUA, a declarat miercuri fostul candidat republican, Mitt Romney, citat de AFP, noteaza Agerpres.

“Motivul pentru care cred ca exista o bomba acolo este ca ori de cate ori e intrebat pe tema impozitelor, el o eludeaza ori se limiteaza sa spuna: “Se lucreaza””, a declarat pentru Fox News Romney, fost candidat investit de Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din 2012.
Miliardarul Donald Trump conduce in prezent printre republicani in cursa la primarele partidului pentru Casa Alba dupa succesul sau la New Hampshire, Carolina de Sud si Nevada, spre disperarea multor oficiali ai Partidului Republican.
“A trecut de jumatatea lunii februarie, dar noi nu avem inca declaratiile de avere ale lui Donald Trump, Marco Rubio sau Ted Cruz”, a adaugat Mitt Romney, citand de asemenea alti doi favoriti in cursa printre republicani.
“Sincer, alegatorii au dreptul sa vada aceste declaratii de avere inainte de a decide care ar trebui sa fie candidatul investit de catre partid”, a mai spus el.
In stilul sau caracteristic, Donald Trump a reactionat rapid pe Twitter:” “Mitt Romney, care a dat peste cap in totalitate alegerile pe care trebuia sa le castige si ale carui declaratii fiscale l-au facut sa arate ca un idiot, joaca acum tare”, a scris Trump.
“Cand Mitt Romney …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *