Alegeri SUA: Distanta dintre Trump si Clinton s-a redus in ultimele sondaje, reiese dintr-o evaluare electorala Reuters-Ipsos

Cu mai putin de o luna inainte de scrutinul prezidential programat in SUA pe 8 noiembrie, distanta intre candidatii republican si democrat, Donald Trump si Hillary Clinton, s-a micsorat. Conform unei analize electorale realizate de Reuters si Ipsos,?magnatul new-yorkez a fost creditat cu o victorie in Florida, unul dintre statele decisive, relateaza Mediafax.
Evaluarea electorala efectuata de Reuters/Ipsos in cadrul Proiectului “Statele natiunii” releva o cursa foarte stransa inaintea scrutinului prezidential programat pe 8 noiembrie.
Conform analizei, axate pe intervievarea a 15.000 de alegatori la nivel national, Hillary Clinton are 60% sanse sa castige alegerile prezidentiale la o diferenta de doar 18 voturi ale marilor electori, in timp ce, saptamana trecuta, candidatul democrat era creditat cu sanse de 83%.
Sondajul arata ca statul Pennsylvania a trecut de la o probabila victorie democrata la un rezultat incert, Ohio inclina spre o victorie a lui Hillary Clinton, iar in Florida conduce Donald Trump.
Un alt sondaj national efectuat de Reuters/Ipsos arata ca Hillary Clinton mentine un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *