ALEGERI Vaslui 2012. PDL va face alianta postelectorala cu PP-DD.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Organizatia judeteana Vaslui a PDL a anuntat, luni, ca va semna un protocol de colaborare cu partidul lui Dan Diaconescu, PP-DD, pentru constituirea unor aliante la nivel de consilii locale si la Consiliul Judetean, dupa scrutinul din 10 iunie, transmite Mediafax.Citeste si ALEGERI VASLUI 2012. Primarul orasului candideaza pentru un nou mandatDupa ce au hotarat sa mearga singuri la alegerile locale din 10 iunie, democrat-liberalii vasluieni au decis, in urma unor discutii cu reprezentantii organizatiei judetene Vaslui a PP-DD, sa formeze o alianta postelectorala cu aceasta formatiune, pentru a forma majoritati in consilii locale si chiar in Consiliul Judetean.
Ideea acestui protocol vine, potrivit reprezentantilor PDL Vaslui, ca o contrabalanta la actuala Uniune Social-Liberala.
„In perioada imediat urmatoare, conducerile celor doua formatiuni se vor intalni pentru a oficializa aceasta alianta postelectorala PDL – PP-DD. Din evaluarile si sondajele facute pana acum, PDL are minimum 25 la suta, iar PP-DD 20 la suta, ceea ce inseamna ca impreuna si cu alte …

spot_imgspot_img