Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale, cu o zi inainte de vot

Hillary Clinton are un avans de cinci puncte procentuale in fata rivalului republican, potrivit unui sondaj ABC/Washington Post.
Cu o zi inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul democrat Hillary Clinton are cu cinci puncte procentuale mai mult decat contracandidatul sau republican Donald Trump,??potrivit datelor unui ultim sondaj al ABC/Washington Post, informeaza News.ro.
Potrivit sursei citate,?Hillary Clinton e creditata cu 47% din intentiile de vot, iar miliardarul republican ar obtine 44% din voturile alegatorilor americani.
Alte posturi de televiziune americane prezinta un avans de cel putin patru puncte procentuale pentru prezidentiabila democrata. Astfel, CBS prevede un avans de patru puncte procentuale pentru Hillary Clinton, creditata cu 45% din intentiile de vot, fata de de cele 41% ale lui Donald Trump.
De asemenea, cei mai multi alegatori republicani sustin ca vor vota cu Donald Trump doar pentru ca se opun unei presedintii a lui Hillary Clinton.
Marginea de eroare pentru cele doua sondaje este de +/- 3%.
CITESTE SI:?ANALIZĂ. Viitorul presedinte al SUA trebuie sa actioneze rapid, pentru reafirmarea Americii ca superputere. Putin a profitat de pasivitatea lui Obama ca sa consolideze pozitia Rusiei ca actor international
Analistii sustin ca avansul candidatei?se datoreaza dezvaluirii facute in ancheta FBI. Directorul FBI, James Comey, a anuntat ca nu a gasit nimic interesant in e-mailurile descoperite pe dispozitivele electornice ale lui Anthony Weiner.
CITESTE SI:?Ce decizie a luat FBI in cazul emailuri-lor candidatei democrate, Hillary Clinton. Anuntul ar putea afecta rezultatele alegerilor prezidentiale
?
Pincipalele case de pariuri sunt mult mai increzatoare intr-o victorie a lui Clinton, scrie Reuters, care prezinta cotatiile fiecaruia dintre candidati. PredictIt, o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *