Alessandra Ambrosio a devenit mamica de fetita

Alessandra Ambrosio a devenit mamica de fetita

Ce poate constitui o fericire mai mare pentru o femeie decat nasterea unui copil? Iar divele podiumului nu fac exceptie. Frumoasa Alessandra Ambrosio a devenit mamica pentru prima data, in cursul zilei de sambata.

Modelul de la Victoria”s Secret a nascut o fetita intr-un spital din Brazilia. “Pentru toti membrii familiei noastre si pentru toti prietenii, suntem incantati sa va anuntam ca micuta noastra printesa Anja Louise Ambrosio Mazurn a venit pe lume sambata, 24 august, la ora 7:32 p.m. A cantarit 2,86 kilograme la nastere si este absolut perfecta”, a declarat fericita mamica.

Supermodelul, in varsta de 27 de ani, si iubitul ei, omul de afaceri californian, Jamie Mazur, se intalnesc inca din 2005. Pana acum, Alessandra a recunoscut ca maternitatea a fost ca o adiere. “Nu a plans decat o secunda, cand au scos-o afara”, a mai spus modelul.

Frumoasa, care nu a intrerupt modelingul nici pe durata sarcinii, planuieste sa se intoarca pe podiumurile de prezentare la timp pentru a prinde show-ul de moda al celebrei firme de lenjerie intima, din luna noiembrie. “Am simtit acum un nou mod de a iubi si de a te bucura care nu credeam ca ar putea exista”, a conchis Alessandra.

Sa fie acesta doar un inceput pentru cariera de mamica a modelului? Sau, cine stie, poate le va influenta si pe celelalte supermodele sa ii urmeze exemplul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *