Alexandra Stan, un nou scandal in instanta

Alexandra Stan a depus o noua plangere la Tribunalul Constanta, de neurmarire/netrimitere judecata in ceea ce-i priveste pe Marcel Prodan si SC Maan Music Studio SRL Constanta, de data aceasta fiind vorba de evaziune fiscala si inselaciune, dosarul fiind inregistrat pe 25.08.2016. Unul dintre termene a fost stabilit pentru data de 7 septembrie, atunci cand magistratii au decis sa repuna cauza pe rol. Prin urmare, va incepe judecata. Urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 27 septembrie.
Potrivit replicaonline.ro, Alexandra Stan sustine ca a trecut prin momente foarte grele, in vara anului 2013, dupa ce a fost batuta de iubitul ei, care-i era si impresar, Marcel Prodan. In urma bataii, Prodan s-a ales cu o plangere penala pentru loviri si santaj, instrumentata de procurorii constanteni, dar rezolutia a fost in favoarea impresarului, aceea de NUP (neinceperea urmaririi penale).
Pe de alta parte, fostul iubit si celalalt fost impresar, Andrei Nemirschi, au deschis, pe numele Alexandrei Stan, o actiune in instanta, dorind, astfel, sa obtina de la artista o serie de drepturi de autor si alte drepturi conexe. Nici cantareata nu s-a lasat mai prejos si a formulat contestatie impotriva rezolutiei procurorilor.
Vezi si: Alexandra Stan, IN SÂNII GOI PE SCENĂ. Barbatii aproape ca au lesinat cand au vazut-o GALERIE FOTO
Alexandra a castigat procesul cu Prodan in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *