Alexia Mell a facut-o din nou..de data asta in natura

Alexia Mell a facut-o din nou..de data asta in natura

Daca anul se termina,se stie? calendarul Alexiei Mell apare pentru a ne delecta ochii tulburatori.
Se recomanda sa fie rasfoit incet,respiratia cat mai adanca caci Alexia si-a exersat puterea de seductie in cadrul natural de data aceasta, demonstrand ca mama natura are daruri imbelsugate la fiecare final de an.
Anul 2010 a fost unul provocator pentru Alexia..A delectat privirile cu ipostazele sexy ale calendarului,a imblanzit caii putere la evenimentul Lotus in calitate de “invitat special “,a ridicat temperaturile cu prezenta sa la concursul de automodelism “Trofeo RC Cantalice 1/8 GT”, a militat impotriva violentei in thriller-ul “ONLY4U ” insa Alexia si-a dorit o provocare si mai mare?aceea de a demonstra ca femeia de azi e capabila de a lupta pentru valorile ei.
In locatia aleasa,in apropierea Romei, departe de civilizatie,Alexiei nu i-a fost deloc greu sa se transpuna intr-o femeie provocatoare, cu forme obsedant de senzuale, si s-a angajat cu aparatul de fotografiat intr-un joc erotic pe care, pina la urma l-a castigat aratand inca o data ca nici un efort nu e inutil cand iti doresti rezultate spectaculoase.
Cu gesturi cuceritoare si irezistibile,tulburatoare pe alocuri Alexia a mizat pe simplitate incercand sa se integreze in decorul paradisiatic prin asmutirea unui torent de puritate.
Erotismul degajat de ea a incintat capita de fan,contrastele violente dintre lanul de porumb si rufele spalate au dezlantuit cu siguranta un tsunami al carui efect s-a cultivat cu egala dezinvoltura in a arata capacitatea Alexiei de a conduce un tractor sau a taia lemne.
Padurea adormita s-a trezit la aparitia fetei alaturi de bicicleta intruchipand-o pe scufita rosie , scotand din umbra naturaletea Alexiei.
Latura pasionala transformata in amazoana a fost capabila sa induca revelatii sumbre cand din tolba de sageti una a strapuns chirurgical inima camerei foto, asemenea zeitei Neytiri, exercitand puterea de seductie.

E adevarat ca si Alexia nu s-a sfiit sa-si arate indemanarea cand a adunat ingredientele necesare pentru pregatirea stravechii clarificand multe din cararile intortocheate ale imaginatiei.

Curajoasa, dar alteori fragila, ea a pus la bataie spiritul ei rebel dar si puterea de a fermeca si de a ne incita la cele mai fierbinti ginduri, pornite lejeritatea si nonsalanta unei fete care stie toate secretele si avantajele feminitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *