Alimentul perfect pentru a slabi sanatos

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In ultimii ani trendul de a fi slab si bine lucrat a explodat astfel ca sunt la mare cautare dietele de tot felul care promit cate in luna si in stele. In plus, este necesar sa intelegi faptul ca fiecare suntem unici in felul nostru si ca avem o anumita constitutie care indiferent oricat de mult ne-am chinui si orice metoda am aplica nu ne va aduce acelasi rezultat ca mamei sau prietenului tau.
Unul dintre secretele japoneze atunci cand vine vorba de silueta il reprezinta un banal fruct, insa care este plin de vitamine, minerale, satios si la indemana ta.
Si vorbim despre celebrele banane.
Bananele ajuta la o digestie mai buna
Bananele verzi, acestea fiind cele indicate atunci cand esti la dieta sunt bogate in amidon, iar bacteriile din stomac contribuie la transformarea amidonului din banane in acizi grasi care ulterior hranesc celulele si astfel faciliteaza procesul digestiv.
Chiar daca despre fructe se spune de ceva timp ca ele favorizeaza surplusul de kilograme, trebuie mentionat faptul ca bananele contin de patru ori mai multe proteine, de trei ori mai mult fosfor, de cinci ori mai multa vitamina A si de doua ori mai multe vitamine si minerale decat celebrul mar ce tine doctorul la distanta daca il consumi zilnic.
Pe langa toti acesti nutrimenti, bananele iti aduc un aport important de potasiu, mineral eficient aparatului cardiovascular, si fibre necesare sistemului digestiv mai ales.
Sunt o sursa de energie
Datorita cantitatii de zaharuri pe care le contin si anume sucroza, fructoza si glucoza, toate aceastea in combinatie cu fibrele realizeaza un boost energic care dureaza mult mai mult decat orice alt boost de energie.?
Specialistii in domeniu fitness afirma despre banane ca una singura este mai mult decat suficient pentru a sustine un efort fizic intens de aproximativ 90 de minute, motiv pentru care banana nu lipseste din meniul celor care fac sport de performanta.
Stimuleaza productia de hemoglobina
Fierul din componenta lor este elementul principal care sprijina stimularea secretiei de hemoglobina, luptand astfel cu succes impotriva anemiei . Un alt aspect extrem de important despre banane este acela ca amelioreaza tensiunea arteriala tocmai datorita continutului mare de potasiu.
Un miklshake cu banane este remediul perfect pentru a trata o mahmureala, va calma stomacul si va restabili nivelul de zahar din …

spot_imgspot_img