Allview P7 Pro: Ce așteptari sa ai de la un smartphone de aproximativ 500 de lei

Fie ca ești la primul salariu, fie ca cel mai nou și cel mai bun smartphone de pe piața nu iși justifica prețul in fața ta, un smartphone in valoare de 500 de lei este suficient de bun pentru a incepe calatoria in lumea telefoanelor
inteligente. Insa ce așteptari trebuie sa ai de la un astfel de smartphone?

Mesajele cu care producatorii iși promoveaza modelele ar trebui sa te faca sa crezi ca totul va merge ca pe roate.

Ca vei rula aplicații cu viteze fulgeratoare, ca fotografiile pe care le vei face vor fi absolut minunate și ca vei putea folosi funcții cunoscute profesioniștilor și ca spațiul de stocare va fi mai mult decat suficient. Daca pleci de la așteptari foarte mari, un smartphone de 500 de lei te va dezamagi mai mult ca sigur.

Sa luam ca exemplu modelul Allview P7 Pro. Acesta are deja 2 ani pe piața, iar prețul de aproximativ 500 de lei și textele de marketing te pot face sa crezi ca vei avea parte de o oferta unica in viața. Telefonul nu este rau, chiar este dotat cu specificații decente.

Are parte de un ecran de 5″, rezoluție HD și tehnologie IPS, de un procesor Quad Core și memorie RAM de 2 GB. Pentru inceput, aceste specificații te vor purta prin toate aplicațiile la viteze acceptabile. Vei putea sa iți verifici mail-ul, sa iți contactezi prietenii pe rețele sociale și sa descarci fișiere.

Camera de 8 megapixeli va fi mai mult decat suficienta pentru o prezența respectabila pe Facebook, Instagram și Snapchat, iar sistemul de operare Android 6.0 iți va permite sa rulezi sigur cele mai noi aplicații.

Pentru suma de 500 de lei, smartphone-ul pe care il cumperi, indiferent daca este un Allview P7 Pro sau nu, trebuie sa iți asigure o performanța minima. Iar cele de mai sus reprezinta un punct bun de plecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *