Amenzi record de 1 Mai, aplicate de inspectorii ANAF: Care au fost statiunile vizate

Amenzi record de 1 Mai, aplicate de inspectorii ANAF: Care au fost statiunile vizate / FOTO: puterea.ro

Inspectorii ANAF au aplicat amenzi, in timpul minivacantei de 1 Mai, in valoare de 1,96 milioane de lei, atat in statiunile montane, cat si in cele aflate pe litoral. Totodata, doua cluburi din Constanta au fost inchise, pentru ca nu emiteau bonuri fiscale. In medie, fiecare inspector din cei 605, aflati in control, a dat amenzi de peste 3.200 de lei.

“Huuu!!! Vine controlul!” – asa au fost intampinati inspectorii ANAF, in Vama Veche.
Pe parcursul celor trei zile, cat a durat minivacanta de 1 Mai, reprezentantii Directiei Generale Antifrauda Fiscala au verificat cat de corecti au fost 457 de operatori de turism si patroni de restaurante, baruri si cluburi din statiunile montane si in special in cele aflate pe litoral. In urma controalelor, s-au dispus amenzi totale de 1,96 de milioane de lei si s-au confiscat bunuri si numerar in valoare de peste 200.000 de lei.
Cu girofarurile pornite, inspectorii ANAF au dispus controale in mai multe localuri din statiuni, pentru a descoperi eventualele nereguli.

Efectul controalelor s-a simtit imediat, spun reprezentantii ANAF, care au anuntat faptul ca localurile de pe litoral fiscalizeaza incasari zilnice de sute de mii de lei. Spre exemplu, un club din Mamaia a inregistrat vanzari de peste 221.000 de lei, intr-o singura …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *