ANAF se tine de glume. Ce fac inspectorii Antifrauda cand nu joaca Solitaire

Abuzuri ANAF / foto: Mediafax / FOTO: Mediafax

Inspectorii ANAF au constatat un “miracol” pe litoralul romanesc, cel putin asta scrie Serviciul de Comunicare al institutiei pe pagina de Facebook. De asemenea, angajatii ANAF se tin de glume si scriu texte ironice: “inspectorii Antifrauda veneau la serviciu si, intre meciurile din campionatul intern de Solitaire, rezolvau cazuri de buticari si precupete de zarzavaturi…”

Urmare a actiunilor de control efectuate de Directia regionala antifrauda Constanta pe litoral, cu privire la respectarea prevederilor legale legate de dotarea si utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale, gradul de fiscalizare a veniturilor operatorilor economici pe litoral a crescut considerabil, anunta ANAF.
Pe pagina de Facebook a ANAF, cresterile spectaculoase ale incasarilor inregistrate la casele de marcat ale unor localuri de pe litoral au fost tratate ironic, scrie Economica.net:
“Miracol pe litoralul romanesc!”, titreaza ANAF si continua cu o poveste halucinanta:
“Ne putem doar inchipui cum ar suna declaratia acestui manager exceptional, in cadrul unui interviu din revistele de business care prezinta top-uri si povesti de succes in afaceri, cu personaje care pleaca la drum cu 100$ imprumutati de la familie si ajung peste un an la cifre de afaceri de milioane de euro:
“Sincer, nu stiu exact sa va spun. Eu sunt acelasi, iar clubul nu are nimic in plus fata de anii trecuti. Cred ca a crescut consumul. Este posibil ca romanii sa fi fost extrem de insetati in aceasta perioada. Dupa cum stiti, a fost si seceta. Ma mai gandesc si la faptul ca este posibil ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *