Andre, reunite de “Bravo”

Andre, reunite de "Bravo"

Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au reunit, recent, in formula Andre, pentru a fi protagonistele unei sedinte foto realizate de revista “Bravo”.

Cele doua Andree au acceptat provocarea de a se reuni in cadrul unei sedinte foto cu ocazia sarbatoririi a zece ani de “Bravo”, solistele fiind printre cele mai consecvente cliente ale rubricilor revistei. In ciuda divergentelor de altadata, Andreea Balan si fosta sa colega de trupa, Andreea Antonescu, s-au comportat ca doua prietene.

De ceva vreme, Andreele formeaza din nou o echipa, respectandu-si si acceptandu-si una alteia sfaturile. Mai nou, o declaratie-soc face valva printre fostii, poate chiar si viitorii admiratori ai celor doua cantarete: Andreea Balan i-a propus “Antoneascai” sa reinvie trupa Andre!

AndrEA nu a raspuns inca in niciun fel provocarii, insa daca nu formula care le-a consacrat, atunci cu siguranta prietenia dintre ele a fost reluata si continua. Mai multe amanunte despre blondele care au cucerit in urma cu ceva timp Romania puteti afla din cel mai recent numar al revistei “Bravo”.

Proiectul Andre a luat nastere in 1998. Cele doua soliste, Andreea Antonescu si Andreea Balan, si-au facut debutul pe piata cu melodia “La Intalnire”, dupa care au inregistrat succes dupa succes. In 2002, cele doua soliste s-au despartit, urmand fiecare o cariera muzicala separata. In acelasi an, casa de discuri Cat Music a premiat fenomenul Andre cu patru Discuri de Platina si un Disc de Aur pentru albumele vandute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *