Andrea Paul: Europa arde si USL isi piaptana masurile populiste in plina campanie electorala

de Alina Novaceanu Postat la: 24.07.2012 17:31 Ultima actualizare: 24.07.2012 17:32

sursa foto Mediafax Andreea Alexandru
Vicepresedintele PDL Andrea Paul a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a mintit cand a anuntat masuri de reducere a TVA si subventionarea energiei de la 1 ianuarie 2013, sustinand ca Ponta propaga “o campanie electorala jignitoare” pentru romani, deoarece ambele masuri trebuie negociate cu CE
“Sunt doua minciuni mari anuntate de premierul Victor Ponta: reducerea TVA si subventionarea de stat a energiei incepand cu 1 ianuarie 2013. Concret premierul Ponta propaga o campanie electorala jignitoare pentru oameni. Ambele masuri trebuie negociate cu Comisia Europeana”, a spus Andrea Paul, la o conferinta de presa.
Ea a aratat ca subventionarea energiei este o forma de ajutor de stat care trebuie obligatoriu negociata cu Comisia Europeana.
“Avem astazi un Guvern care a aruncat economia in aer si si-a pierdut credibilitatea europeana si care nu are sanse sa obtina asa ceva, cu atat cu cat criza in Europa se adanceste”, a adaugat Andrea Paul.
Ea a mai spus ca adevaratele realizari ale Guvernului Ponta sunt de fapt prabusirea leului, scaderea nivelului de trai, cresterea somajului, reducerea drastica a investitiilor.
“Europa arde si USL isi piaptana masurile populiste in plina campanie electorala. Il intreb pe premierul Victor Ponta daca incepand cu ziua de luni, 30 iulie, cursul euro nu-si revine la 4,37 lei, se tine de cuvant? Isi da demisia premierul Ponta?”, a mai spus Andrea Paul.
Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca in proiectul de buget pentru anul viitor va fi inclusa o taxa pe valoarea adaugata de 9% pentru produsele agro-alimentare de baza.
Andrea Paul: Cei care au cerut in 2007 boicotarea referendumului spun azi ca e penal sa faci asta
Vicepresedintele PDL a mai spus ca reprezentanti ai USL care au afirmat ca boicotarea referendumului este penala au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *