Andreea Marin a devenit „mama la distanta” pentru micutul chinez Shuanglong

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Chiar daca sunt luni bune de cand nu mai e Zana Surprizelor, Andreea Marin continua sa faca minuni. Libertatea a aflat ca dupa ce a adoptat, la distanta, o fetita din Africa, vedetei i s-a aprobat dosarul si pentru baietelul din China.

Micutul se numeste Shuanglong, are 8 ani si locuieste intr-o zona din centrul Chinei, regiunea cel mai puternic afectata de cutremurele si, ulterior, inundatiile care au lovit aceasta tara lunile trecute. Parintii baiatului sunt extrem de saraci, insa tin mult la educatia micutului. Tocmai de aceea, Shuanglong e obligat sa mearga 45 de minute pe jos, in fiecare zi, pentru a ajunge la scoala.

Andreea Marin a devenit „mama la distanta” pentru a doua oara, dupa ce in urma cu cateva zile ea a adoptat, in acelasi mod, o fetita din Niger. Numele ei e Mariama, iar la noua ani, micuta locuieste impreuna cu cei cinci frati si cu parintii intr-o coliba de lut si acoperis de paie, undeva la 140 kilometri sud-est de capitala Niamey. Satul in care fetita s-a nascut numara 53.000 de suflete si abia de curand, cu ajutorul fondurilor venite de la PLAN, organizatia care intermediaza adoptiile la distanta, s-a reusit instalarea unei pompe electrice de apa. Micuta din Africa e nevoita sa strabata zilnic 30 km intr-o caruta trasa de magari pentru a ajunge la scoala.

Cele doua povesti au impresionat-o pe Andreea, care s-a decis sa-i ajute financiar si moral pe cei doi copii.

spot_imgspot_img