Andreea Marin, indragostita din nou. Fanii ei, uimiti de vestea data: Superb, minunat! Felicitari, fericire multa!

Andreea Marin a facut mai multe schimbari in viata ei, printre care si legat de fizic, dupa ce s-a despartit de Tuncay Ozturk, Zana a reusit sa slabeasca spectaculos, iar acum arata foarte bine.
Se simte din ce in ce mai bine in pielea ei si acest lucru se observa si in pozele pe care le posteaza pe Facebook. Ea sustine ca si-a schimbat stilul de viata dupa divort si a ajuns sa slabeasca sapte kilograme.
La 42 de ani, vedeta se bucura din plin de viata. S-a redescoperit si profita de toate ocaziile care se ivesc. Acum este plecata intr-o vacanta in Italia, unde se pare ca este foarte fericita. Nu a marturisit cu cine a plecat in aceasta escapada, dar sigur are pe cineva alaturi care-i face pozele si o ajuta sa zambeasca.
“Astazi, incotro? #iamlove #beautyoftheworld #pretuiesteviata”, a scris Andreea Marin langa fotografia de mai jos.

Vezi si: Andreea Marin a slabit sapte kilograme, dupa divortul de Tuncay Ozturk. Vedeta, surprinsa in costum de baie! VIDEO
“Zbor in doi”, a scris Andreea langa poza de mai jos.

“MULTUMESC DE VESTE, AM INTELES! (si cred ca toti cei care te iubesc au inteles la fel de bine)”,”Nu conteaza alaturi de cine zboara, atata timp cat este fericita!”, “Superb-minunat-felicitari-fericire multa!”, i-au scris fanii.

“Unele seri sunt de neuitat. Si pentru o astfel de ocazie, port accesorii dragi mie… “toate-s vechi si noua toate”… dar emotia frumoasa a acestei clipe este unica. O seara minunata va doresc! #pretuiesteviata #love #life #uniquemoments”, a scris Andreea langa o alta fotografie.
Viata nu pare sa fie la fel de roz si pentru fostul sot. Tuncay Ozturk ramane fara asistenta sa, Sandra. Aceasta pleaca cu iubitul sau din Romania.
“Am trecut prin multe impreuna, bune si rele, iar pe langa faptul ca m-a ajutat foarte mult la serviciu, intre timp, mi-a devenit si cea mai buna prietena.
Multe minciuni au fost la mijloc dupa divort, despre mine si ea, insa prietenul ei si familia, nu au luat in seama toate acestea si au mers in continuare pe drumul lor. Le multumesc si ar trebui sa fie mandri de faptul ca au crescut o fata minunata. As vrea sa ii multumesc si iubitului ei pentru sprijinul pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *