Andreea Paul: „Premierul Ponta e un gunoi. Daca romanii nu se trezesc rapid gunoiul va fi presedinte”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Emma Toader – Mediafax Publicat la: 05.05.2014 12:53 Ultima actualizare: 05.05.2014 12:54

Participarea premierului Victor Ponta la sarbatoarea de la Sambra Oilor a fost criticata dur de prim-vicepresedintele Andreea Paul care l-a caracterizat pe acesta ca fiind un „gunoi”, care poate ajunge presedintele tarii daca romanii nu se trezesc.

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta este „un gunoi” si ca daca romanii nu se trezesc rapid „gunoiul va fi presedintele tarii”.Andreea Paul a facut aceasta declaratie dupa ce a criticat manifestarea de la Sambra Oilor organizata de PSD, aratandu-se nemultumita de faptul ca satmarenii „au fost obligati sa participe la Sambra Oilor, la cea mai frunoasa sarbatoare campeneasca de echipa PSD si de premierul Victor Ponta”.

„Trag un semnal de alarma transmis de catre satmareni, care au fost obligati sa participe la Sambra Oilor la cea mai frumoasa sarbatoare campeneasca de echipa PSD si de premierul Victor Ponta. Ei au fost carati cu autocarele alaturi de copii care nu au drept de vot pentru a sustine mafia rosie care a participat la Sambra Oilor. Este revoltator ca aceasta Sambra a Oilor a fost politizata pana la refuzul total al democratiei”, a afirmat Andreea Paul, intr-o conferinta de presa dupa sedinta BPN al PDL.
Ea a mai spus ca „totalitarismul” a fost adus la Sambra Oilor si a criticat faptul ca economia se prabuseste.
„Toate actiunile, vorbele si faptele premierului Victor …

spot_imgspot_img