Andreea Tonciu, extrem de sincera la cateva zile dupa nunta: Rochia mea nu a fost facuta de un designer

Andreea Tonciu a facut nunta mare duminica. Cu o rochie de printesa, asa cum a visat, Andreea Tonciu s-a casatorit religios cu Daniel Niculescu, tatal fetitei sale, Rebecca. Nasii cuplului au fost Anamaria Prodan, care a imbracat o rochie de 20.000 de euro, si Laurentiu Reghecampf. Tonciu insa a recunoscut ca rochia ei de mireasa a fost doar imprumutata.

Andreea Tonciu si-a gasit linistea in bratele lui Daniel Niculescu. Pentru prima data, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nunta a Sanzianei Buruiana. In noiembrie 2015, Andreea a anuntat ca este insarcinata si ca va aduce pe lume o fetita. La inceputul lunii februarie, Tonciu si Daniel au devenit sot si sotie. Nasii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan si antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf. La data de 8 iunie 2016, Andreea a nascut la o clinica privata din Bucuresti. Fetita a primit numele Rebecca.
Cununia religioasa a fost programata pentru luna septembrie, la doua zile dupa ce micuta Rebecca a fost crestinata.

De parca nu ar fi avut oricum destule emotii, Andreea a trecut prin clipe dificile la plecarea spre biserica. Bruneta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *