Angajat al DIICOT Botosani, retinut. De ce a ajuns pe mana colegilor sai

Daniel Constantin Bogos, grefier in cadrul DIICOT Botosani, a fost retinut, marti, pentru 24 de ore, pentru?prijinire a unui grup infractional organizat, favorizarea faptuitorului, divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.
Potrivit DIICOT Suceava, “in cauza exista suspiciunea rezonabila? ca? incepand cu anul 2011 inculpatul BOGOS DANIEL CONSTANTIN, angajat in functia de grefier in cadrul D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Botosani, a sprijinit? activitatea unor grupuri infractionale organizate specializate in contrabanda cu tigarete de provenienta extracomunitara ce actioneaza pe raza municipiului si judetului Botosani si care au facut obiectul cercetarilor intr-un numar de 4 dosare penale inregistrate la D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Botosani”.
?Cu alte cuvinte, incepand cu anul?2011, cu intentie directa,?Daniel Constantin Bogos?”a divulgat fara drept unor membri ai gruparilor infractionale organizate, informatii secrete de serviciu si/sau care nu sunt destinate publicitatii, pe care le-a cunoscut datorita atributiilor de serviciu, in speta date cu caracter “SECRET DE SERVICIU” si/sau date confidentiale din cadrul unor dosare penale, cu scopul de a afecta interesele legate de buna desfasurare a urmaririi penale”.
A falsificat semnatura sefului
Anchetatorii mai arata ca?in cursul anului 2012, cu intentie? directa, pentru obtinerea unor credite de consum, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *