Angajatii RATB protesteaza joi impotriva “mafiei organizate” din Regia de Transport

Sindicalisti din RATB organizeaza, joi, un protest, intre orele 11,30 si 14,30, impotriva “mafiei organizate din RATB”.

Sindicalistii reclama faptul ca in RATB au fost angajate “pe bani foarte multi” rude ale consilierilor generali, numirea politica “a unor sefi incompetenti”, “abuzurile sefilor impotriva salariatilor”, “furtul si distrugerea RATB sustinute in ultimii 26 de ani de grupurile politico-mafiote”, “acoperirea jafului de la RATB prin lipsa de reactie a institutiilor statului”, “conflictul de drepturi privind aplicarea contractului colectiv de munca, dar si conditiile de munca, in special ale casierelor.
“Va facem cunoscut ca in ziua de 17 martie 2016 se va desfasura o adunare publica organizata de noi, Sindicatul Transportatorilor APT din RATB, sustinuti de avocatii din UNBR 2004, reprezentati de domnul avocat Vasile Dumitru. Protestul cu nr. 17 va avea loc intre orele 11,30 si 14,30 in localitatea Bucuresti, la sediul Autobazei RATB Titan, Bd. Theodor Pallady nr. 64, S3, Bucuresti”, se spune intr-un comunicat al Sindicatului Transportatorilor APT.
Potrivit Agerpres, scopul adunarilor publice il constituie “abuzurile, coruptia si mafia care sufoca institutiile statului roman, abuzurile si coruptia din partidele politice care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *