Angelina Jolie a suspendat divortul de Brad Pitt, dupa ce actorul i-a promis ca se lasa de bautura

Actrita americana Angelina Jolie a decis sa suspende procedura judiciara prin care a solicitat divortul de cel de-al treilea sot al ei, Brad Pitt, a dezvaluit o sursa din anturajul celebrului cuplu hollywoodian, informeaza contactmusic.com citat de Agerpres.
Potrivit unui prieten al celor doi artisti, Angelina Jolie a luat de curand decizia de a suspenda – cel putin temporar – divortul de Brad Pitt, dupa ce actorul a renuntat la consumul excesiv de alcool, incercand astfel sa isi recastige familia.
Despartirea cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt, supranumit “Brangelina”, a fost una dintre cele mai intens mediatizate stiri din showbizul american, in septembrie 2016. Cei doi actori, care au trait una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood, erau casatoriti de doi ani, dupa o relatie inceputa cu peste 10 ani in urma.
Angelina Jolie a depus actele de divort la cateva zile dupa o altercatie intre Brad Pitt si fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion care opera o cursa transatlantica.
A urmat separarea cuplului, iar actrita a parasit resedinta familiala si a depus in instanta o cerere prin care a solicitat sa ii fie atribuita custodie unica asupra celor sase copii – Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, in varsta de 13 ani, Shiloh, in varsta de 11 ani, Zahara, in varsta de 12 ani, si gemenii Vivienne si Knox, in varsta de noua ani.
In virtutea celor 11 luni ce au urmat si in timpul carora Brad Pitt nu a mai consumat alcool, potrivit unui interviu acordat de starul hollywoodian in revista GQ, actrita Angelina Jolie a decis sa suspende divortul, de dragul familiei sale.
“Divortul a fost oprit”, a dezvaluit o sursa apropiata de familia celor doi actori, miercuri seara, pentru Us Weekly. “Nu au facut nimic in ultimele luni pentru ca divortul sa continue si nimeni nu crede ca ei vor face acest lucru”.
Brad Pitt, in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *