ANPC: 2.000 de masini Skoda si Dacia vor fi rechemate in service

Aproximativ 700 de masini marca Skoda, modelele Rapid si Octavia III, cat si 1.300 de masini Dacia Dokker vor fi rechemate in service, se arata in documentele transmise, joi, de companii catre Autoritatea Nationala de Protectie a Consumatorilor (ANPC), informeaza Mediafax.
Modelele Rapid si Octavia III ale Porsche Romania ar avea probleme la mecanismul de blocare a usii din interior. “Este posibil sa existe o defectiune la nivelul mecanismului de blocare a usii din interior (Child Protection)”, se arata in comunicatul emis de constructorul auto.
Astfel, dealerii Skoda vor trimite clientilor scrisori de rechemare in vederea programarii in service. Reparatia presupune verificarea functionarii mecanismului, eventual inlocuirea acestuia daca nu functioneaza corect. Operatiunea dureaza aproximativ o ora.
Totodata, Renault Commercial Roumanie recheama 1.289 autovehicule marca Dacia, modelul Dokker, pentru ca Dacia a identificat posibilitatea ca opritorul unei usi laterale culisante (sau a ambelor usi laterale culisante) sa prezinte o disfunctionalitate, ceea ce ar putea duce – in cazul unui impact lateral – la o fixare incorecta a acesteia, informeaza ANPC.
Actiunea de reparatie dureaza intre 40 de minute si sase ore, in functie de interventia de realizat. Scopul actiunii este de verificare sau, dupa caz, de montaj incuietoare si opritor pe usa laterala culisanta. In plus, Renault Commercial Roumanie recheama 32 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *