Antena 1, lider de audienta, datorita show-ului “Te cunosc de undeva!”

Postul Antena 1 fost sambata seara lider de audienta, datorita show-ului “Te cunosc de undeva!”. ?Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.001.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.47.
Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.17), o audienta medie de? 9,8 puncte de rating si o cota de piata de 19,9%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra?? 8,1 puncte de rating si o cota de piata de 16,5%.
Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 17,1.
Si pentru aceasta editie, concurentii au avut de pregatit transformari dintre cele mai diverse. Paula Chirila a vibrat de energie din cap pana in picioare, precum James Brown, Feli Donose a imitat-o pe fascinanta Cher, cu a”Dark Lady”, iar Rares Dragomir s-a dezlantuit in rolul dezinhibatului Rick James, pe ritmurile piesei a”Super Freak”. Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au fost de data astaa?? mama si fiica, in rolurile Viorica si Margherita din Clejani, concurente in sezonul anterior, iar “rivalul” lor, George, a jucat in travesti o nemtoaica de top, Eva Simons, cu piesa a”Policeman”. Liviu Teodorescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *