Antonescu anunta noi excluderi “dupa Anul Nou”. Semnalul sau pentru cei care au vrut “dizlocarea” PNL din USL: “Eu le-as cere banii inapoi”

de Anca SIMINA Publicat la: 29.12.2012 13:50 Ultima actualizare: 29.12.2012 14:28

Foto: Razvan Chirita // Mediafax
Dupa instalarea liberalilor la guvernare, Crin Antonescu promite noi excluderi din PNL dupa Anul Nou si da de inteles ca? cei care “au incercat, timp de un an, dislocarea PNL din USL” ar fi fost platiti in acest sens.
“Sunt mahnit pentru cei care ati dorit vreme de un an de zile ca PNL sa fie dizlocat de aceasta constructie, de USL. N-ati reusit. E o chestiune de piata. Daca as fi unul din cei care i-a tocmit pe acesti oameni as cere banii inapoi”, a spus liberalul.

Liderul PNL nu a precizat insa daca mesajul sau este tintit strict spre oameni din interiorul partidului sau se refera la adversarii politici din exterior.
In schimb, Antonescu a fost foarte ferm in privinta unui nou val de excluderi din partid, dupa cea a Adrianei Saftoiu de saptamana aceasta.
“Eu am spus si ma tin de cuvant. La prima sedinta de dupa alegeri a Biroului Politic Central si a Consiliului National Executiv, multumindu-le tuturor colegilor care, intr-o proportie zdrobitoare, si-au facut datoria si au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *