Antonescu cere CONGRES EXTRAORDINAR la PNL pentru sefia partidului si candidat la …

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca dupa alegerile parlamentare va solicita organizarea unui congres extraordinar al partidului, in care sa fie puse in joc atat functia de presedinte al partidului, cat si pozitia de candidat la prezidentiale, potrivit Realitatea.net.
Antonescu a precizat ca un congres extraordinar al PNL “se impune foarte repede” pentru a consolida pozitia PNL pe scena politica. El a mentionat ca in acest context se poate pune in discutie inclusiv schimbarea candidatului din partea PNL la viitoarele alegeri prezidentiale.
Intrebat in legatura cu aripile dizidente din PNL, Antonescu a precizat: “In PNL, de cartit, toata lumea poate sa carteasca, sa vorbeasca slobod, public, e o traditie a noastra, am practicat-o si eu cand nu eram presedinte, mi-e draga si acum. Exista pe de alta parte lucruri in care in niciun partid nu sunt permise si nu vor fi nici in PNL, care s-au intamplat in aceasta campanie si imediat dupa campanie vor fi analizate, iar in raport cu ele se vor lua niste decizii, pentru ca asa ceva nu se intampla. Din punctul meu de vedere, probabil asta voi face, un congres …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *