Antonescu ii sugereaza lui Ponta sa dea o hotarare de guvern pentru Rosia Montana daca vrea ca proiectul sa se realizeze

de Cristian ANDREI Publicat la: 11.09.2013 13:07 Ultima actualizare: 11.09.2013 13:20

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu a avut vreodata o discutie cu premierul Ponta, in care acesta sa-l informeze despre despagubirile de doua miliarde de dolari pe care statul roman ar urma sa le plateasca daca Parlamentul va respinge realizarea proiectului Rosia Montana.
“Inteleg ca daca nu votam proiectul platim doua miliarde de dolari, dar premierul ne spune ca nu voteaza proiectul, iar doamna Rovana Plumb, dupa ce face o pledoarie? pentru proiect ne spune ca s-ar putea sa voteze impotriva. Eu nu mai inteleg. Nu l-ati auzit pe Ponta , parlamentari romani toti trebuie sa votati proiectul asta. Nu mai aveti la ce va gandi. Parlamentul Romaniei este obligat sa voteze ca altfel platim”, a spus Antonescu, inaintea sedintei pe care o are la sediul central cu sefii de CJ si primarii PNL.

El i-a sugerat premierului Ponta sa dea o Hotarare de Guvern daca vrea ca proiectul Rosia Montana sa se realizeze.
“Este destul de simplu, daca Guvernul in calitate de reprezentant al statului in asemenea angajamente stie ca are niste obligatii, atunci rezolva aceasta chestiune prin Hotarare de Guvern”, a precizat Antonescu.
Liberalul a adaugat ca i-a cerut premierului Ponta sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *