Antonescu: A devenit evident ca Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca “a devenit evident” ca Victor Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana, liderul PNl apreciind totodata ca premierul a fost mai putin atent la nuante cand a spus ca trimite comisia parlamentara acolo, transmite Mediafax.
Antonescu a mentionat ca Victor Ponta nu poate sa trimita comisia parlamentara in localitate, ci doar o delegatie de la Guvern.
Totodata, liderul PNL a afirmat ca nu este cazul ca subiectul sa fie “dramatizat”.
“La un moment dat am avut impresia ca discuta despre salvarea unor ostatici prinsi de teroristi sau despre oameni salvati dintr-o surpare de mina. Nu, oamenii singuri intrasera, singuri au iesit, ca o forma de protest. Aici nu ne jucam si putem sa intram in mina, sa iesim din mina, ca sa vina Antonescu, sa vina Ponta… Esenta, cred ca vorbim de oameni seriosi, este sa le fie ascultat punctul de vedere, si le este ascultat, slava Domnului”, a adaugat Antonescu.
Citeste si?Ce a declarat Antonescu despre minerii de la Rosia Montana
El a afirmat ca ii este “foarte clara pozitia premierului fata de proiect”.
“Eu cred ca a devenit evident ca premierul sustine proiectul, si tocmai ceea ce eu cerusem si pana la urma cer in continuare este sa facem lucrurile clare, dar in fine, asta este problema domniei sale. Mie mi-e clar”, a declarat Antonescu.
Liderul PNL a admis ca premierul Victor Ponta “a punctat” la capitolul imagine prin deplasarea la Rosia Montana.
Totodata, Antonescu a afirmat ca argumentele impotriva proiectului Rosia Montana se inmultesc, dar asta nu exclude faptul ca fiecare parlamentar voteaza in mod individual.
El a mentionat ca pozitia PNL a fost bazata inclusiv pe o hotarare a Delegatiei Permanente a partidului din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *