Antonescu, dupa ce Ponta s-a mutat in MApN: “Premierul si-a pierdut controlul. Cum isi permite, daca este in toate facultatile, sa faca asa ceva? Nici Ceausescu nu si-a permis”

Publicat la: 15.04.2014 16:24 Ultima actualizare: 15.04.2014 17:20

Mutarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria la Ministerul Apaarii este criticata dur de presedintele PNL, Crin Antonescu, care sustine ca premierul “si-a pierdut contolul” si “isi bate joc de institutiile tarii”.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca decizia lui Victor Ponta de a-si muta biroul de la Palatul Victoria la Ministerul Apararii reprezinta “un circ”, iar premierul “si-a pierdut controlul”.
“Asistam la fenomene tulburatoare, domnul Victor Ponta si-a pierdut controlul, se refugiaza cu birou cu tot de prim-ministru intr-o unitate militara MApN, fapt fara precedent, sa remarcam ca nici Nicolae Ceausescu in fata unei revolte nationale nu s-a ascuns intr-o unitate militara, a fugit cu un elicopter si sigur a ajuns tot intr-o unitate militara. La mineriade Petre Roman nu a fugit cu biroul si secretara in alta parte. Cum isi permite domnul Ponta daca este in toate facultatile sa faca asa ceva? Aici nu e vorba de tupeu, cred ca domnul Ponta si-a pierdut controlul. Nu ne putem bate joc de institutiile tarii”, a spus Antonescu.

Liberalul a adaugat ca este scandalos ce se intampla intre premier si presedintele tarii si ca acestia au coborat discursul sub un “nivel acceptabil”.
“Este scandalos ca doi capi ai executivului sa faca de ras aceasta tara prin declaratii cu un continut si un ton care seamana cu al unor capatenii de banda sau al lumii interlope”, a completat liderul PNL.
Potrivit acestuia, premierul trebuie sa-i explice ce institutii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *