Antonescu: Mircea Diaconu este un om perfect onest, un om care s-a expus tututor mizeriilor

de Valentina Postelnicu Postat la: 19.06.2012 21:37 Ultima actualizare: 19.06.2012 21:38

sursa foto Mediafax Razvan Chirita
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca este alaturi de Mircea Diaconu, “un om perfect onest, care s-a expus si se expune tututor mizeriilor adversarilor politici”, apreciind ca acesta nu a intrat in politica pentru a fi ministru si nu va pleca pentru ca nu mai este in Guvern.
“Sunt alaturi de Mircea Diaconu in calitate de presedinte pentru ca PNL este onorat sa aiba in randurile sale ca membru, ca vicepresedinte un om ca Mircea Diaconu. Sunt alaturi de Mircea Diaconu in calitatea de presedinte al PNL pentru ca il socotesc un om perfect onest, un om care s-a expus si se expune tututor mizeriilor”, a aratat Crin Antonescu.
Liderul PNL a sustinut ca Mircea Diaconu este un om al carui nume este cunoscut de aproape toti romanii din alta parte decat din politica.
“Pentru o personalitate incontestabila a culturii si a artei romanesti, pentru o constiinta clara, intima si publica asa cum este Mircea Diaconu probabil ca acest calvar este mai greu de indurat. Pentru ca poti sa te bati cu adversarii politici si domnia sa a ales sa o faca cu adversarii politici. Poti sa te bati cu ideile lor, cu manevrele lor, cu anumite institutii, in justitie. Este ingrozitor sa te bati, si nici nu poti, cu calomnia, cu noroiul, cu mizeria, cu desconsiderarea pe care nu au nici un drept nu au sa o arunce asupra unui asemenea om cei care o fac”, a mai aratat Antonescu.
Potrivit presedintelui PNL, Mircea Diaconu va activa in continuare ca senator. “Mircea Diaconu nu se lasa, noi toti ceilalti nu-l lasam. Impreuna vom continua sa facem politica in Romania asa cum ne consideram indreptatiti sa o facem, asa cum a facut-o Mircea Diaconu la Senat, cat a apucat la minister si cum o va face inainte in PNL, in Senatul Romaniei si in societatea romaneasca”, a precizat liderul PNL.
Potrivit lui Antonescu, Mircea Diaconu nu a intrat in politica spre a fi ministru si nu va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *