Antonescu: Nu merg la Universitate, putem sa vedem daca ne injura, sau daca ne injura mai rau

de Andi Manciu – Mediafax Publicat la: 25.09.2013 00:08 Ultima actualizare: 25.09.2013 00:10

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, la RTV, ca nu va merge in Piata Universitatii pentru a discuta cu protestarii anti-Rosia Montana, mentionand ca dialogul cu acestia se poate face “institutional”.
Antonescu a declarat ca nu se va prezenta in Piata Universitatii pentru a discuta cu protestarii pe subiectul proiectului de la Rosia Montana deoarece este necesar un dialog institutional. El a mentionat ca in aceasta perioada nu va da curs nici invitatiei de a se deplasa la Rosia Montana, pentru a discuta cu sustinatorii proiectului.

Liderul PNL a fost intrebat intr-o emisiune la RTV daca va merge in Piata Universitatii pentru a discuta cu manifestantii.
“In Piata Universitatii nu, putem sa facem o poza, putem sa vedem daca ne injura, sau daca ne injura mai rau – ca astea sunt doua variante, ca de pupat nu ne pupa nimeni. O discutie serioasa cu reprezentantii, cu liderii reprezentativi in masura in care exista trebuie purtata, si trebuie purtata la Comisie (speciala pentru Rosia Montana, n.r.). Cu cei de la Rosia Montana se poate purta dialogul la Rosia Montana, dar la suprafata, ca se vede mai bine, arati hartii, planuri, nu are rost jos (in mina, n.r.) ca nu ai ce sa faci jos”, a sustinut Antonescu.
El a mai declarat ca pentru protestarii din Piata Universitatii in multe cazuri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *