Antonescu: Stelian Tanase nu poate fi banuit a fi un client al PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca Stelian Tanase, propus de Partidul National Liberal pentru sefia TVR, nu poate fi banuit a fi un apropiat sau un client al PNL.
“Stelian Tanase este categoric un liberal (…), exista capitolul politic din viata lui Stelian Tanase, numai ca acest capitol s-a incheiat demult. Nu poate fi banuit a fi un apropiat sau un client al PNL”, a mai spus Antonescu.
Crin Antonescu a spus ca la sedinta Parlamentului de vineri pentru validarea sefului interimar al TVR vor fi prezenti 145 de parlamentari PNL din totalul de 150 de alesi liberali, relateaza Mediafax.
“Cred ca va fi cvorum, pentru ca altfel ar fi un nou moment jenant”, a sustinut presedintele PNL.
Antonescu a spus ca se gandeste ca anuntarea numelui lui Stelian Tanase drept candidat la sefia TVR va putea fi de natura a determina chiar grupuri politice din opozitie sa vina la vot vineri.
Liderul PNL a mentionat ca, in situatia in care se va ajunge la validarea sefului interimar al TVR in Birourile Permanente, conform unei ordonante a Guvernului, propunerea din partea PNL va ramane aceeasi.
Antonescu a precizat ca lui Tanase i-a mai propus sefia ICR, insa la momentul respectiv a declinat oferta.
Totodata, el a afirmat ca in cazul lui Rares Bogdan, care nu a putut fi validat la sefia TVR, a observat din partea premierului “o oarecare insistenta” pentru nominalizarea acestuia. “Victor Ponta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *