Antrenorul Claudiu Niculescu dezvaluie, la un an de la divort, motivul real al separarii de Diana Munteanu

Antrenorul Claudiu Niculescu, a vorbit, la un an de la divortul de prezentatoarea TV, Diana Munteanu, despre motivul real al separarii dintre cei doi. Desi in presa s-a speculat ca antrenorul ar fi inselat-o pe vedeta TV, Niculescu a declarat pentru Click.ro?ca nu este adevarat.
“Nu am avut nici o iubita, nu am nici o relatie in prezent si nici nu ma casatoresc, asa cum am tot citit prin ziare. In acest moment ma concentrez exclusiv pe cariera. Poate e greu de crezut, dar nu am nici o relatie”, a declarat Niculescu.
Mai mult, antrenorul a tinut sa precizeze ca separarea dintre cei doi are legatura cu “ceva ce s-a intamplat acum 10 ani”.
“N-am fost niciodata un Don Juan. Orice om face greseli in viata, probabil aceasta eticheta mi s-a pus dupa prima casnicie, cand am avut anumite relatii … Este vorba de ceva ce s-a intamplat acum 10 ani, sunt mult mai matur acum, nu mai sunt barbatul care eram in tinerete”, a mai spus Claudiu Niculescu.
In ceea ce priveste relatia cu Diana Munteanu, antrenorul a precizat ca aceasta se bazeaza pe respect, intrucat doresc sa il creasca in conditii cat mai bune pe fiul lor, David.
“Ne respectam, avem un scop comun, de a-l creste pe David in cele mai bune conditii. Muncim amandoi din greu sa-i oferim totul si sa creasca intr-un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *