Anul Mesterului Manole in lucrarile de infrastructura. Surpari, demolari, ridicari cu DNA

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Autostrazi surpate

Anul 2015 a venit cu mai multe premiere negative in materie de infrastructura: Romania a trecut la demolarea unei portiuni de autostrada, la doar un an de la inaugurare, numarul de kilometri noi de drum a fost unul infim, iar DNA s-a implicat activ in descalcirea contractelor de achizitii de lucrari publice. Alt esec notabil in acest an: rezilierea contractului de concesiune pentru Autostrada de munte Comarnic-Brasov.

Anul 2015 a adus Romaniei trei ministri la conducerea Ministerului Transporturilor, 45 de noi kilometri de autostrada, insa a marcat si o premiera negativa in domeniu, prin demolarea unui numar de 200 – 300 de metri din tronsonul Saliste – Cunta al Autostrazii Orastie-Sibiu si inchiderea acestuia (22 kilometri), deoarece pe o portiune din zona viaductului Aciliu au aparut fisuri adanci, care au pus in pericol siguranta traficului rutier.
Alte doua premiere implica DNA, in conditiile in care procurorii au deschis un dosar penal, in care a fost inceputa urmarirea penala in rem, in legatura cu savarsirea unor posibile fapte de …

spot_imgspot_img