Anunt de la Guvern pentru tineri: 150 de stagiari vor fi recrutati la Palatul Victoria

Mai putine locuri la Guvern

Tinerii sunt asteptati pentru stagii la Guvern si in 2016. Executivul tehnocrat condus de Dacian Ciolos a redus la jumatate numarul de posturi de practica disponibile pe vremea Guvernului Ponta.

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula in aceasta vara in perioada 22 iulie – 22 septembrie 2016 si va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanti in activitatile Guvernului, pentru dobandirea de catre acestia a experientei si cunostintelor practice.
Potrvivit cabinetului Ciolos, 150 de stagiari vor fi recrutati la Palatul Victoria, in ministere si in celelalte institutii participante la program.
Dincolo de activitatea zilnica in cadrul adminstratiei centrale, stagiarii vor avea ocazia sa participe la discutii si mese rotunde in prezenta unor inalti oficiali ai statului roman, precum si la training-uri si workshop-uri tematice.
Pe durata programului, stagiarii vor fi platiti cu o bursa menita sa contribuie la amortizarea costurilor de subzistenta in cele doua luni ale stagiului.
Programul de Internship este coordonat de Cancelaria Prim-ministrului si se organizeaza in 2016 conform calendarului urmator:a???? ?15 februarie: lansarea oficiala a Programului;a???? ?15 mai: incheierea perioadei de inscriere;a???? ?16 mai – 22 mai: evaluarea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *