Anunt important pentru consumatorii de gaze si curent. A disparut un NUME mare din piata

Numele GDF Suez Romania a devenit, luni 28 martie, istorie. Compania se numeste de azi Engie Romania.

Distribuitorul si furnizorul de gaze si energie electrica GDF Suez Romania devine oficial, de luni, Engie Romania, in cadrul procesului de rebranding la nivel international, potrivit unui comunicat al companiei.
“In septembrie 2015, GDF Suez Energy Romania anunta schimbarea marcii in Romania in Engie, ca o etapa fireasca a procesului de rebranding international din GDF Suez in Engie. In continuarea procesului de rebranding, incepand cu 28 martie 2016, se schimba si denumirea sociala a companiei GDF Suez Energy Romania – entitate prin care se desfasoara activitatea de furnizare de gaze naturale, electricitate si servicii pentru clienti casnici si industriali si care detine participatii si in alte filiale – in Engie Romania”, potrivit comunicatului citat de Agerpres.
Tot de luni, Distrigaz Confort, filiala de servicii energetice, va fi redenumita Engie Servicii. Filiala este activa din 2009 pe piata din Romania, are un portofoliu de 650.000 de clienti pentru servicii energetice integrate de siguranta si confort (intretinerea instalatiilor de gaze naturale si a centralelor termice) si de eficienta energetica.
Denumirea sociala a filialei de distributie de gaze naturale, Distrigaz Sud Retele, va ramane neschimbata, la fel ca si cele ale filialelor de productie de electricitate – Braila Winds si Alizeu Eolian.
Grupul de companii Engie Romania deserveste in prezent un portofoliu de 1,6 milioane de clienti, opereaza o retea de 18.500 kilometri, detine o capacitate de productie de electricitate din surse regenerabile de 100 MW si are aproximativ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *