Anunt SPECTACULOS facut de gigantul BMW

Anul trecut, grupul german, care comercializeaza brandurile BMW, Mini si Rolls-Royce, a inregistrat o crestere a vanzarilor de 6,4%, la 1,96 milioane de vehicule, pe fondul majorarii cererii in China si SUA.
“Grupul BMW a raportat din nou vanzari record in 2013 si este cu certitudine numarul unu pe segmentul premium. In ciuda dificultatilor de pe unele piete, avem ca obiectiv majorarea vanzarilor in 2014, care va fi un nou an record pentru noi”, a declarat directorul de vanzari al companiei germane, Ian Robertson.
Audi a raportat cresterea cu 8,3% a vanzarilor globale in 2013, la nivelul record de 1,58 milioane de vehicule, in timp ce Mercedes, care in 2005 a pierdut titlul de cel mai mare producator mondial de automobile de lux in favoarea BMW, a livrat 1,46 milioane de vehicule anul trecut, in crestere cu 11% fata de 2012.
BMW vrea sa raspunda provocarilor venite din partea Volkswagen AG (care detine brandul Audi) si Daimler AG (care detine brandul Mercedes-Benz) prin introducerea a 25 de modele incepand din 2013 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *