Anuntul ingrijorator facut de ONU: “Sunt cel putin 1.500 de morti, este cea mai mare criza!”

Spania, care a intrecut Italia, fiind destinatia cea mai cautata, a inregistrat aproximativ 21.000 de migranti in 2018, aproape mai multi decat in tot anul 2017, conform Organizatiei Internationale pentru Migratie (OIM).
In total, 55.000 de migranti au ajuns anul acesta pe tarmurile europene, anul trecut ajungand mai mult de dublu – 111.753.
In Italia, unde guvernul a inchis porturile pentru navele de salvare, au ajuns aproape 18.130 de migranti din Libia in acest an, restul ajungand in Grecia, Malta si Cipru.
O familie de vedete a donat 100.000 de dolari pentru copiii separati de parintii imigranti! IMAGINILE DURERII: micuti care nu inteleg de ce sunt inchisi in custi si de ce parintii ii lasa acolo
“In ciuda numarului mic de persoane ajunse in Italia, rata deceselor la 1.000 de persoane ar putea fi la cel mai inalt nivel de cand a inceput criza”, a declarat Joel Millman, purtatorul de cuvant al OIM.
“Primele informatii pe care le-am primit de la autoritatile spaniole indica faptul ca migrantii din vestul Africii sunt majoritari printre cei care aleg Spania ca fiind ruta lor acum”, a adaugat Millman.
Rata mortalitatii pe ruta din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *