Anuntul lui Gabriel Oprea, dupa consultarile de la Cotroceni: Sustinem alegeri anticipate

de Stefan Pana Publicat la: 06.11.2015 12:09 Ultima actualizare: 06.11.2015 12:10

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, care au durat doar 10 minute, ca formatiunea sa va sustine orice varianta pe care o va alege presedintele privind noul Guvern, fiind de acord si cu alegerile anticipate.

“In urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, UNPR, ca intotdeauna in probleme importante, de securitate nationala, il sprijina pe presedintele Romaniei. I-am transmis inteaga disponibilitate, ca intotdeauna, a UNPR, atat in desemnarea prim-ministrului, a viitorului Guvern”, a spus Oprea.
Liderul UNPR a precizat ca sustine si varianta alegerilor anticipate, daca se va ajunge la un asemenea consens. “Suntem total de acord si sustinem alegerile anticipate si tot ceea ce UNPR prin forta parlamentarilor sai, prin forta politica, sprijinim stabilitatea”, a spus acesta.

Intrebat despre varianta unui Guvern de tehnocrati, care sa organizeze alegeri anticipate sau sa conduca Romania pana la alegerile la termen, Oprea a spus ca UNPR va sprijini orice varianta pe care o va dori Klaus Iohannis. “Orice formula pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *