Anuntul surprinzator facut de presedintele ales al SUA, Donald Trump, in primul sau interviu dupa alegere: Obamacare este una dintre prevederile cele mai bune

In primul interviu acordat dupa anuntarea rezultatului cursei pentru Casa Alba, Donald Trump i-a surprins pe toti cu noua sa atitudine. Candidatul vehement din campania electorala a disparut, lasand loc unui politician cu mai mult tact, noteaza The Independent.?
In cadrul interviului, republicanul a avut numai cuvinte de lauda la adresa contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton, si, de asemenea, a precizat ca ar putea pastra refoma?asigurarilor medicale, initiata de Barack Obama si constant demontata in campania sa.
Citeste si:?Vicepresedintele ales al SUA, Mike Pence, va conduce echipa de tranzitie a republicanului Trump: Impreuna vom recladi aceasta natiune
Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a incredintat vicepresedintelui ales, Mike Pence, conducerea echipei sale de tranzitie, inlocuindu-l pe guvernatorul statului New Jersey, Chris Christie.
Christie, care a inceput sa conduca tranzitia prezidentiala in lunile de dinaintea victoriei surprinzatoare a republicanului Trump, va servi acum ca vicepresedinte la efortul de tranzitie, alaturi de senatorul Jeff Sessions din Alabama. Din echipa lui Trump fac parte si patru membri ai familiei sale, printre care fiica sa Ivanka si sotul acesteia. Echipa de tranzitie trebuie sa aleaga candidati pentru circa 4.000 de posturi in care Donald Trump va trebui sa faca numiri dupa preluarea functiei.

Una din promisiunile facute de Donald Trump, in campania electorala, a vizat tocmai reforma “Obamacare”, legea din 2010 denumita oficial Affordable Care Act (Legea asistentei cu costuri accesibile). Potrivit acestei legi, firmele de asigurare nu pot refuza asigurarea clientilor deja bolnavi si posibilitatea ca parintii sa prelungeasca asigurarea copiilor.
Citeste si:?FOTO. Americanii anunta proteste de amploare in New York impotriva lui Donald Trump. Peste 10.000 de cetateni si-au anuntat participarea. Presedintele ales acuza implicarea unor manifestanti profesionisti, incurajati de presa

Un numar impresionant de americani au anuntat ca vor participa la demonstratia din New York al carei punct de plecare este Union Square cu destinatia Trump Tower, locuinta viitorului presedinte si sediul central al corporatiei pe care acesta o conduce. Asemenea evenimente au fost anuntate si in alte orase din SUA.
Dupa alegerea sa ca cel de-al 45-lea presedinte al SUA, Trump a revenit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *