Aparatura medicala pusa la dispozitia clientilor in mediul online

Aparatura medicala pusa la dispozitia clientilor in mediul online

Mediul online s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada si tot mai multi clienti doresc sa simplifice procesul de cumparare si de informare. In acest moment mediul online reprezinta o solutie si pentru persoanele care doresc sa achizitioneze aparatura medicala.

Chiar daca este bine cunoscut faptul ca aparatura medicala face parte din categoria produselor destul de costisitoare, se pare ca multi doritori ai acestor produse au trecut peste bariera online-ului si considera acest tip de cumparaturi unul eficient si practic.

Firme de aparatura medicala cu prezenta online

Analizand piata firmelor de aparatura medicala care si-au transpus business-ul in online, distribuitorul de aparatura medicala PROTON este unul din cei care ne-a atras cea mai mare atentie. Acesta companie are peste 10 ani de activitate in piata de aparatura medicala din Romania, timp in care a adus in prim plan aparatura medicala performanta de la cei mai importanti producatori internationali.

Gama de aparatura medicala disponibila online, pe care o afiseaza acesta firma din Bucuresti este una care contine celebrele analizoare, de hematologie, biochimie, imunologie, chemiluminiscenta sau coagulare. Pe langa aceste produse de succes, portofoliul de produse contine, aparatura medicala de imagistica, echipamente pentru laboratoare, consumabile, dar si produse specifice pentru cercetare si dezvoltare.

Avantaje de achizitionare din mediul online

Aceasta firma de aparatura medicala prezentata anterior, cat si alte firme care isi desfasoara activitatea in mediul online ofera clientilor diferite beneficii, precum discounturi, in cazul in care acestia aleg sa plateasca intregul cost online. O astfel de plata efectuata online, poate atrage un discount de pana la 5% din totalul costurilor, foarte mult, avand in vedere pretul ridicat al echipamentelor medicale.

In afara de acest beneficiu prezentat, aceste firme de aparatura medicala detin diferite programe de parteneriat prin care se pot obtine esalonari lunare ale costurilor sau discounturi in functie de volumul de aparatura medicala comandat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *