Apple a anuntat cand va lansa noul iPhone.

Apple va intra in perioada sarbatorilor de iarna cu noi generatii ale iPhone si iPad, principalele produse ale companei, si noi modele din gama Mac, sperand sa-si consolideze pozitia pe o piata aglomerata intr-un moment delicat pentru companie, transmite Mediafax.
Apple va prezenta urmatorul iPhone in cadrul unui eveniment planificat pentru 10 septembrie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei.
Noi modele iPad, inclusiv o varianta mai subtire si un iPad mini cu ecran de inalta rezolutie, vor fi lansate ulterior, la timp pentru sezonul sarbatorilor de iarna, au afirmat sursele citate.
Compania a anuntat in iunie ca va prezenta in a doua parte a acestui an o noua varianta a sistemului de operare iOS, precum si o noua generatie de computere Mac.
Citeste si FOTO: Cum ar putea arata modelul care ar REVOLUTIONA tot ceea ce stim despre iPhone
IPhone si iPad au generat in trimestrul al doilea 70% din vanzarile companiei.
Apple trece printr-o perioada dificila, dupa scaderea pretului actiunilor cu o treime fata de nivelul record inregistrat in luna septembrie a anului trecut, pe fondul franarii cresterii profitului si absentei lansarilor mari de produse in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *